Legyen megfizethető nyaralód a Tisza-tónál!

Ingatlantájoló.hu 2019.05.16 13:55:08

A Tisza-tó a Tisza felduzzasztásával létrehozott mesterséges tó, melyet a 90-es évek óta egyre több turista választ a Balaton helyett. Népszerűségét elsősorban lényegesen kedvezőbb árainak köszönheti, és annak ellenére, hogy egy mesterséges létesítményről van szó, mára már kialakult az ökológiája és az UNESCO Világörökség része.


 

Szabadstrandok, vízisportok, horgászat. Egyszóval minden van, ami a Balatonon is, csak olcsóbban, és az ingatlanárak is kedvezőbbek. Nézzük, milyen családi házakat, nyaralókat kínálnak a part mentén az Ingatlantájoló kínálatából!

Kétgenerációs álomház Tiszanánán

2016-ban kompletten felújították ezt a kétgenerációs házat, mely 1990-ben épült. A házban két minimalista stílusú külön lakrész kapott helyet, a nagyobb étkező-konyhával, nappalival, hálószobával és fürdőszobával, a kisebb két szobával és fürdőszobával várja új lakóit. A ház udvarán egy 9x4 méteres, hőszivattyúval, vízforgatóval, ellenáramoltatóval felszerelt úszómedence is helyet kapott, így az ingatlan állandó lakhatásra, üdülésre vagy kiadásra is kiválóan alkalmas.

Még több képért kattintson a fotóra!

Saját célra vagy befektetésnek is ideális családi ház Abádszalók üdülőtelepén

Abádszalókon, mindössze 300 m-re a Tisza-tótól áll ez az 1995-ben épült családi ház. Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan saját üdülőnek, vagy kiadásra is ideális, és mivel családi háznak épült, állandó lakhatásra is alkalmas. Az épület nappali-étkező-konyhával, 3 hálószobával és 2 fürdőszobával, valamint földszintjén első és hátsó terasszal, emeletén erkéllyel várja új tulajdonosát, mindössze belső esztétikai felújítást igényel.

Még több képért kattintson a fotóra!

Családi ház wellness részleggel Tiszafüreden

1991-ben épült ez a családi ház, melyhez 2006-ban egy wellness részleget építettek. Ekkor felújították a főépületet is, melyet egy fedett terasz köt össze a wellness részleggel. A főépületben nappali, étkező, konyha, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, a wellness részlegben fűtött úszómedence, jakuzzi, egy finn szauna és egy részben Himalája sótéglával kirakott infra-finn szauna található. A jól felszerelt wellness részlegnek köszönhetően elsősorban kiadás céljára ideális, de saját üdülőnek és állandó lakhatásra is tökéletes.

Még több képért kattintson a fotóra!

Hangulatos parasztház autentikus berendezéssel Abádszalókon

Abádszalók belvárosában, mégis csendes környéken áll ez az 1890-es években épült parasztház, melyet a 90-es években és 2018-ban is felújítottak. A felújítások során az épületet teljesen modernizálták, így az megfelel a mai igényeknek, ugyanakkor megőrizték eredeti arculatát, az egyik szoba és a konyha közt kemence áll, az ingatlan korhű berendezést kapott. A ház teljes berendezéssel együtt eladó, így ideális azok számára, akik falusi turizmussal szeretnének foglalkozni.

Még több képért kattintson a fotóra!

Bevezetett apartmanház Poroszlón

Szálláshelyként üzemel és részben visszatérő vendégekkel is rendelkezik ez az apartmanház Poroszlón. Nyaranként folyamatosan teltházzal üzemel, 2019-re is rendelkezik érvényes szállásfoglalásokkal, így ideális azok számára, akik befektetési lehetőséget keresnek.

A tetőtér beépítéses ház tetőtere külön, külső lépcsőről közelíthető meg, így két külön vendégkörnek is kiadható, udvarán fedett terasz, kerti sütögető, bográcsozó, dézsafürdő és játszótér is található. Az ingatlan a szabadstrandtól mindössze 400 m-re helyezkedik el, elektromos ellátására napelem is rásegít, gáz-cirkó fűtése távolról is szabályozható.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások