Csodás otthonokkal vár a királyok városa!

Ingatlantájoló.hu 2019.05.20 13:52:43

Székesfehérvár központi elhelyezkedésének köszönhetően mindig is kiemelkedő jelentőségű városa volt hazánknak. A középkorban főváros, királyi székhely, koronázóváros volt, de a főváros közelsége, munkalehetőséget biztosító ipara, felsőoktatása ma is kiemelt szerepet biztosít számára. Így érdemes szétnézni ingatlanpiacán.


 

Nézzük Székesfehérvár legszebb otthonait az Ingatlantájoló kínálatából!

Mediterrán álom Öreghegyen

2005-ben épült ez a gyönyörű családi ház, mely hamisítatlan mediterrán hangulatban várja új lakóit Székesfehérvár Öreghegyen. A ház dísze a kandalló, ami a fűtéskörbe is bekötésre került, ezen kívül még légkondícionálóval és napkollektorral is fel van szerelve az ingatlan.

Még több képért kattintson a fotóra!

Top kategóriás műszaki megoldásokkal a Vezér utcákban

A Vezér utcákban áll ez a nappali + 5 szobás, luxus családi ház, melyben kondenzációs kazán, szellőztető párátlanító rendszer és a melegvíz előállítást biztosító napkollektorok garantálják, hogy az épület energiatakarékosan fenntartható és egészséges legyen. A nappaliban ezen kívül egy kandalló is helyet kapott, külön figyelmet érdemel a ház csodaszép konyhája és fürdőszobája.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szépen felújított lakás a belváros közelében

A Horváth István lakótelepen, a belváros közelében, egy 1997-ben épült társasház 5. emeletén helyezkedik el ez a nappali + 2 hálószobás lakás. A szépen felújított lakás a tetőtérben található, nappalija amerikai konyhás, mindkét hálószobája élhető méretű, a nagyobbik akár két részre is osztható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Két generációs ház borospincével és présházzal Öreghegyen

Egy wellness részleggel felszerelt kétgenerációs ház és egy műemlék jellegű présház és borospince is áll ezen az öreghegyi telken. A présház és a borospince korhű felújításon esett át, a ház wellness részlegében egy beltéri, fűthető, vízforgatós, ellenáramoltatós úszómedencét és egy infraszaunát találunk.

A ház alsó szintjén egy nappali + 3 hálószobás lakrész, tetőterében egy nappali + 2 hálószobás lakrész található. Az ingatlanhoz tartozik még egy 2 és egy 3 állásos garázs is, így tökéletesen alkalmas két generációs családnak, de az extráknak köszönhetően akár kisebb panziónak is.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kicsi ékszerdoboz Palotavárosban

Mindössze 45 nm, de rendkívül otthonos ez a kis másfél szobás lakás Palotavárosban. A lakás egy 2010-ben épült társasház első emeletén helyezkedik el. Amerikai konyhás nappali, egy hálószoba és külön fürdőszoba és WC található benne, valamint egy terasz is tartozik hozzá, ami berendezésével egy külön kis szabadtéri szobának is beillik.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások