A páva lesz az új flamingó otthonainkban?

Ingatlantájoló.hu 2019.05.19 15:29:41

Ahogyan évről évre új színek tűnnek fel otthonainkban, ugyanúgy megfigyelhető, hogy időről időre egy-egy újabb ikonikus állat uralja a divatot nemcsak az öltözködésben, hanem a lakberendezésben is.


 

Minden a baglyokkal kezdődött

Legalábbis senki nem emlékszik már nagyon arra, hogy mi volt a baglyok előtt, de tény, hogy pár éve ők jelentek meg mindenütt a lakberendezésben, őket követték az unikornisok, és nem sokkal utána a flamingók is. Ez utóbbi két állat mintha egy kicsit tovább uralta volna a divat világát, bár kétségtelen, hogy míg a baglyok és az unikornisok inkább a gyerekszobákra koncentrálódtak, addig a flamingók mindenhol megjelentek.

Aztán 2018 őszén jöttek a lámák, úgy látszik a madarakat mindig valamilyen négylábú állat váltja, de még igazán nem is tudtak elterjedni, most úgy látszik, hogy egy újabb madár lesz a kedvenc: méghozzá a páva.

Kép forrása: homedit.com

Harmóniában a színekkel

Megjelenésére azért már lehetett számítani, hiszen az unikornisok és flamingók idején épp a púderrózsaszín volt a sztár, és úgy általában a világosabb, pasztell árnyalatok voltak a népszerűek, de aztán fokozatosan uralomra törtek a mélyebb zöld és kék árnyalatok és a trópusi levél minták.

A trópusi levelekkel és mély zöld színükkel a flamingók azért még remekül megfértek, de várható volt, hogy megjelenik valami újabb állat, ami ezekben a színekben pompázik, és mivel a páva hasonlóan egzotikus, ugyanakkor előkelő, mint a flamingó, meg sem kell lepődnünk, ha a páva és a pávaszínek uralják hamarosan a lakberendezési trendeket. Ennek előjelei máris láthatóak, például ebben a VI. kerületi lakásban is számtalan helyen megjelennek a pávaszínek, és a nappaliban egy dekoratív pávát is láthatunk.

Még több képért kattintson a fotóra!

Van helye a pávának otthonainkban?

Természetesen van, de ugyanúgy ahogy a flamingók esetében, ha kissé idegenkedünk tőlük, bőven elég, ha gyönyörű tollazatuk színei visszaköszönnek otthonunkban, esetleg egy képen is megjelenhetnek a falon, ahogyan ebben a VII. kerületi lakásban is látható.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások